Praktijk Nickay

Voetverzorging

In mijn praktijk kunt u terecht voor een pedicurebehandeling, bestaande uit o.a. nagelverzorging en het verwijderen van eelt, ingegroeide nagels en likdoorns. Ook voor het lakken van uw teennagels of een ontspannende voetmassage kunt u een afspraak maken.

Home

Mooi verzorgde en pijnvrije voeten zijn een weldaad voor lichaam en geest.

Onze voeten dragen ons de hele dag en helpen ons de wereld te ontdekken. Ze zorgen ervoor dat we met beide benen op de grond blijven staan en geven ons onze vrijheid. Ze verdienen liefdevolle aandacht en zorg en dit krijgen ze in mijn praktijk.

Bij uw eerste afspraak vullen we samen uw analysekaart in waarbij we kijken of en waar u problemen aan uw voeten ondervindt. Zo hebben we een duidelijk beeld van uw hulpvraag.

Tijdens de behandeling worden uw nagels schoongemaakt, geknipt, gefreesd en wordt eventuele ingroei weggehaald. Verder verwijder ik eventueel eelt, kloven, likdoorns, eksterogen of andere oneffenheden. Ik sluit elke behandeling af met een heerlijke voetbalsem.

Wilt u uw voeten extra verwennen? Dan kunt u uw behandeling uitbreiden met een ontspannende voetmassage of uw nagels laten lakken. Zie de prijslijst voor meer informatie.

Hygiëne, klantvriendelijkheid en ontspanning staan bij mij hoog in het vaandel.

UW VOETEN ZIJN BIJ MIJ IN GOEDE HANDEN.

Over mij

Hallo! Mijn naam is Nicole Wijkel.

12 jaar geleden behaalde ik mijn pedicurediploma en opende ik mijn eerste voetverzorgingspraktijk in Heerlen, Limburg. Daar bouwde ik een fijne klantenkring op en gaf al mijn klanten en hun voeten mijn liefdevolle aandacht en toewijding.

Ik geniet er altijd van als mensen zonder pijn en “verlicht” naar huis gaan. Dit zie ik ook terug bij de klanten die mijn coachingspraktijk bezoeken.

Met het openen van Voetverzorging Nickay sla ik een brug tussen geestelijke en lichamelijke gezondheid en verzorging.

Lichaam en geest vormen een eenheid. Het één kan niet zonder het ander.

Prijslijst


U heeft de mogelijkheid om te pinnen in mijn praktijk.

* Een basisbehandeling bestaat uit het knippen van nagels, verwijderen en behandelen van ingegroeide nagels, likdoorns, eelt, etc.

Openingstijden

Mijn praktijk is van maandag t/m vrijdag geopend. Behandeling uitsluitend op afspraak.

Omdat hygiëne en ontspanning bij mij hoog ik het vaandel staan, werk ik uitsluitend in mijn praktijk.